Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2015 13:12 - HYBRID WARS
Автор: ognianpeev Категория: Политика   
Прочетен: 1524 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   На пръв поглед, това което се случи в ДПС, е вътрешна конфронтация и игра на тронове. По дълбокия прочит, е малко по различен.

На световната сцена има двама настоящи диктатори и отявлени комплексари с голямо его. Единия е северния принц и чудо на пластичната хирургия, Путин. А другия е Ердоган Паша. Когато отношенията им се изостриха до крайност, нашите лакеи и чуждо поклонници от политическия и медиен елит, изпаднаха в истерия. Всички бързат да си изпълнят опорните точки и да бъдат погалени по главиците от своите спонсори. Под „спонсори“ разбирайте споменатите по горе образи. Преди години, Държавна Сигурност създаде партии, движения и бандитски групировки. Цялата държава е заразена и до днес. Тук има един детайл който убягва на някой. В устава на ДС доколкото знам е споменато, че всеки служител на въпросната организация е на пряко подчинение на КГБ. Нашите шпиони и доносници, по всяко време могат и са на отчет в ФСБ (КГБ). За това не е чудно, че когато двата съседни нам колоси се сблъскат, техните протежета тук, пощуряват. Декларацията на ДПС написана и прочетена от Местан, на пръв поглед изглежда про натовска, но може и да бъде разглеждана като копие на Ердогановска реч. Местан като всички останали от ръководството на ДПС е имал връзки с ДС. Същото важи и за Доган, който пък сега защитава про руска позиция. Това показа какви зависимости имат нашите ДС доносници. Двойни и тройни шпиони с огромна власт в държавата определят бъдещето на нацията. За един ден, Доган издърпа ушите на Местан и на момента НСО свали охраната му. Който пък естествено потърси убежище с жена си в Турското посолство. Да се готвят с легла и в Руското посолство.

Свидетели сме на игра на политика, тронове и влияние, по време когато освен хибридни войни, се водят и истински до вратите ни. Шейхове и мулти национални компании със съдействието на политици и медийни босове, се опитват да ни вкарат в религиозна война. Важното е да запазим разсъдъка си и да се противопоставяме на всяко внушение и манипулация.

                                                               Нека силата бъде с нас.



Тагове:   Доган,   местан,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. staler - мултинационалните компании на кои ...
24.12.2015 18:26
мултинационалните компании на кои са не разбрах?
цитирай
2. ognianpeev - мултинационалните компании на кои ...
24.12.2015 20:06
staler написа:
мултинационалните компании на кои са не разбрах?


Да пукна ако знам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ognianpeev
Категория: Политика
Прочетен: 76175
Постинги: 41
Коментари: 21
Гласове: 54
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930